Hero Image
Everything is about attitude

Just a Personal Blog

Hi. This is Mihai Surdeanu, a passionate software developer. Pleased to meet you. This is my personal blog. Please let me know if you enjoy it!

Top 7 limbaje de programare în 2020

Top 7 limbaje de programare în 2020

Vă salut din nou. Astăzi vom vorbi puțin despre topul primelor 7 limbaje de programare din perspectiva numărul de joburi deschise pe platforma indeed.com. Teoretic, cu cât se caută mai multe joburi pentru un anumit limbaj de programare, cu atât limbajul respectiv înseamnă că este mai utilizat în cadrul companiilor. Acest lucru ne permite să observăm ce perspective poți avea cu limbajul respectiv.

24th Sep 2020 - Mihai Surdeanu

(#1) Tricky Java Questions for Interviews

Starting today, I am going to publish one article with 3 tricky Java interview questions every week. The questions will be addressed in English and no answer will be provided for them. In addition, for this kind of articles, comments are disabled by default.

21st Sep 2020 - Mihai Surdeanu
Spații publicitare responsive pe blogul tău

Spații publicitare responsive pe blogul tău

Știu că prima impresie contează foarte mult și este cea care determină ca utilizatorul final să mai stea măcar o clipă pe platformă ta online. De aceea, este foarte important ca design-ul website-ului să fie ca la carte și dacă se poate cât mai responsive?

8th Sep 2020 - Mihai Surdeanu