Servicii

Servicii

Dorești și tu să îți deschizi un blog? Perfect. Te pot ajuta să îți duci planul la bun sfârșit. Îți voi oferi unele dintre cele mai bune servicii de consultanță și maintenanță existente pe piață, totul la un preț cât se poate de accesibil.

Înainte de a-ți prezenta oferta, aș vrea să menționez faptul că ofer atât servicii de consultanță cât și servicii de hosting pentru platforma ta WordPress. Foarte important de subliniat faptul că momentan doar bloguri bazate pe platforma WordPress sunt acceptate pentru a fi găzduite pe server.

Prin intermediul serviciului Setup, te voi ajuta să îți înregistrezi un domeniu web, să îți instalezi o instanță de WordPress și să pregătești platforma pentru a putea începe incursiunea. Dacă ai deja puțină experiență și deții deja un blog, te pot ajuta cu alte sfaturi sau idei.

Celelalte două pachete îți oferă găzduirea web de care vei avea nevoie ca serviciile tale să fie online tot timpul. În funcție de preferințe, îți pun la dispoziție două variante: Silver și Gold. Primul este recomandat pentru bloguri până la 10.000 de vizite pe lună, iar al doilea pentru bloguri de până la 30.000 de vizite pe lună. Tabelul de mai jos, vine cu mai multe informații pentru fiecare plan în parte:

Setup

(400 RON / domeniu)

Consultanță în achiziționarea unui domeniu și a unui pachet de găzduire web


Consultanță în migrarea sau instalarea de la 0 unui blog bazat pe platforma Wordpress

Consultanță în domeniul asigurării securității platformei tale

Consultanță în alegerea celor mai bune plugin-uri pentru platforma ta

Consultanță în alegerea unei teme și personalizarea ei (nu include personalizare la nivel de scripting)

Pachetul include cel puțin 6 ore de convorbiri telefonice / Skype și aproximativ o lună de support prin email.

Plata se va efectua în 4 tranșe (de câte 100 RON) după fiecare serviciu de consultanță oferit. Primul este oferit gratuit!

Silver Wordpress Hosting

(120 RON / an)

 (toate serviciile de consultanță din pachetul Setup

pentru doar 350 RON în plus)


2 GB spațiu pe disk (SSD)

200 GB bandwidth / lună @ 1 GB/s

OpenLiteSpeed + Accelerare Wordpress gratuită

+ Redis (object caching)

1 domeniu permis


3 subdomenii permise

1 bază de date (MySQL)


MySQL 5.7

PHP 7.[2|3|4]


SSL Let's encrypt oferit gratuit


99.5% uptime / lună

Gold Wordpress

Hosting

(300 RON / an)

(toate serviciile de consultanță din pachetul Setup 

pentru doar 300 RON în plus)


8 GB spațiu pe disk (SSD)

400 GB bandwidth / lună @ 1 GB/s

OpenLiteSpeed + Accelerare Wordpress gratuită

Redis (object caching)

2 domenii permise


10 subdomenii permise


2 baze de date (MySQL)


MySQL 5.7

PHP 7.[2|3|4]


SSL Let's encrypt oferit gratuit


99.5% uptime / lună

Serverul se află în extermitatea nord-vestică a României, mai precis în Cluj-Napoca. A fost achiziționat prin intermediul platformei IntoVPS. Mai multe detalii legate de infrastructură puteți găsi pe site-ul providerului sau contactându-mă. Uptime-ul din ultima lună este: .

Serverul web peste care va rula blogul tău este bazat pe OpenLiteSpeed, varianta open source a arhicunoscutului web server LiteSpeed. Pe pagina de aici veți găsi o scurtă comparație dintre cele două versiuni. OpenLiteSpeed oferă în mod implicit și accelerare WordPress prin pluginul de caching pe care îl puteți descărca gratuit. Tot pe pagina lor oficială, veți regăsi și un tabel prin care sunt comparate mai multe pluginuri de caching pentru WordPress. În plus, tot pentru object caching, dar de această dată ceva și mai avansat, îți voi pune la dispoziție și o instanță de Redis.

Ca să nu apară alte discuții, versiunile PHP suportate sunt 7.2, 7.3 și 7.4. WordPress ne recomandă versiunea 7.3 sau mai nouă. Ca și bază de date, momentan doar varianta MySQL (versiunea 5.7) este disponibilă.

Partea de backup este foarte importantă, motiv pentru care în acest caz recomand un plugin WordPress care să se ocupe zilnic de acest task. Atât fișierele cât și o copie a bazei de date pot fi salvate în cloud.

În momentul în care veți achiziționa un pachet de găzduire web din cele de mai sus, veți fi adăugat automat într-un mailing list pentru a primi informații cu privire la următoarele actualizări de software sau hardware ce vor avea loc pe server(e). În plus, orice tip de actualizare a serverului este anunțată cu cel puțin 3 zile înainte, pe email. Lucrările de mentenanță vor avea loc în cursul weekendului, în ziua de sâmbătă sau duminică, în intervalul orar 00:00 – 04:00 (ora României).

În cazul în care te interesează unul din serviciile de mai sus, te invit să mă contactezi prin intermediul formularului de mai jos. Te voi suna în maxim 48 de ore să vorbim la telefon mai multe detalii. Mulțumesc frumos!