Ponturi de zboruri

Ponturi de zboruri


Ponturile de zboruri sunt oprite până pe data 30 aprilie 2020, datorită coronavirusului!

În fiecare zi de luni și joi, vin cu un articol prin care propun o serie de ponturi de zboruri low-cost pe care le poți folosi pentru a rezerva următoarea ta vacanță. Marea majoritate a acestor ponturi pot fi folosite pentru rezervarea unui city-break, deoarece ele sunt oferite de următoarele companii aeriene: Blue Air, Ryanair și Wizz Air.

Din păcate ora apoximativă a publicării acestor articole nu este cunoscută, motiv pentru care vă invit cu căldură să vă abonați la newsletter-ul meu pentru a fii primii care primesc notificarea apariției acestui articol. În plus, este foarte probabil ca aceste oferte să fie valabile foarte puțin timp, mai precis până cineva rezervă zborul respectiv. De obicei, după prima rezervare, prețul zborului respectiv nu mai este cel precizat în articol. De aceea, vă invit să nu stați prea mult pe gânduri.

Vă pun la dispoziție și o modalitate prin care îmi puteți scrie să caut un pont de zboruri pentru o destinație aleasă de dvs. Folosiți cu încredere formularul de mai jos. Singura rugăminte pe care o am este să nu abuzați de el și să îi lăsăm și pe ceilalți din jurul nostru să poată prima ajutorul de care au nevoie. Promit să vă răspund în maxim 48 de ore, de la momentul în care trimiteți formularul de mai jos.


Haide să ne cunoaștem puțin. Aici Mihai Surdeanu. Cu cine vorbesc? 🙂
O singură cerere este permisă pe lună. Adresa de e-mail va fi folosită pentru a stabili dacă o altă cerere a mai fost inițiată în luna respectivă.
Această platformă online oferă numai zboruri directe, ale companiilor low-cost: Blue Air, Ryanair și Wizz Air.
Poți alege mai multe variante. Este posibil ca acest număr să fie ajustat pentru a se putea încadra în oferta companiilor aeriene!
Lucrez doar cu cele 3 companii low-cost listate mai sus.
//
Vă rugăm să specificați numai zile de luni și joi. Numai în aceste zile sunt generate ponturi de zboruri pe blog. Orice altă zi aleasă, va determina anularea automată a cererii dvs.
*Opțiunea "Da" este valabilă începând cu data de 30 mai 2020.
Doar primele 3 variante pe care le alegi vor fi luate în calcul. Este indicat să alegi luni cât mai apropiate de luna curentă pentru a beneficia de un preț mai bun.