Mihai Surdeanu

Ponturi de vacanțe

În fiecare zi din săptămână (cu excepția zilei de sâmbătă), public un articol prin care propun o serie de ponturi de vacanțe – alternative de zboruri convenabile sau / și spații de cazare pe care le poți folosi pentru a rezerva următoarea ta vacanță.

Primul pas în rezervarea unei vacanțe alături de persoana dragă, îl constituie căutarea unei alternative rezonabile de zbor. De multe ori, în funcție de ce intervale găsim pentru transportul aerian, stabilim și perioada vacanței noastre. Apoi, după ce am stabilit perioada, ne putem uita pe platforme precum Booking sau Airbnb pentru a rezerva și o cameră. În momentul în care deținem toate aceste detalii, va trebui să ne facem și un plan în ceea ce privește tot ceea ce vom face acolo.

În zilele de luni, miercuri și vineri, vorbim de ponturi de vacanță lowcost, oferite de către companiile aeriene lowcost, ce activează pe piața locală. Ponturile oferite sunt cele mai bune ca preț din tot ceea ce există pe piață, pentru că de multe ori includ și tot felul de discount-uri – cum ar fi Wizz Discount Club. În celălalte zile (marți, joi și duminică) vorbim de ponturi de vacanțe de tip sejururi, pentru care va trebui să scoți din buzunar o sumă mai consistentă de bani.


Ce aduce nou MihaiSurdeanu.ro, în comparație cu alte platforme de profil?

1. Design minimalist și responsive

Majoritatea platformelor online care activează în acest domeniu, al ponturilor de vacanță, suferă la capitolul design. Și nu vorbim aici doar de cum arată informația, ci și de modul în care ea este structurată. De multe ori este nevoie să recurgi la scroll excesiv pentru a căuta ceea ce dorești. În plus, tema nu este una responsive, cauzând mari neplăceri dacă navigarea web se face cu un dispozitiv având o rezoluție mică.

În cazul meu, am încercat să îmbunătățesc multe lucruri. Am folosit tabele, tab-uri și acordeoane pentru a comasa informația și a structura informația mai bine în pagină. Cum ți se pare?

2. Mai multă informație și mai bine structurată

Ce înseamnă mai multă informație? Hai să îți dau un mic exemplu: pe lângă prezentarea perioadei unui pont (dată de plecare: 12 aug. 2020 și dată de întoarcere: 15 aug. 2020), îți aduc la cunoștiință și ziua din săptămână în care pică data respectivă. Acest lucru este deosebit de util atunci când vrei să vezi și dacă weekendul este inclus sau nu…

Îmi propun să îți expun toate ofertele care sunt cu adevărat convenabile și pentru care vei salva o sumă importantă de bani. De aceea, dacă reușesc că găsesc un preț bun față de media primelor 5 variante, îl voi semnala printr-o iconiță specială – . Mai mult decât atât, dacă reducerea este mai mare de 30%, atunci întreg articolul va fi marcat corespunzător.

3. Mai multă interacțiune

Începând cu vara aceasta, îmi propun să cresc interacțiunea cu tine. Cu alte cuvinte, îmi doresc să te ajut în a găsi o vacanță perfectă pentru tine și familia ta. În acest sens, voi pune la dispoziție un sistem prin care îmi poți scrie și vom putea împreună să căutăm o vacanță pentru tine. Totul pentru un sejur de neuitat alături de cei dragi.


Aspecte organizatorice

Să discutăm și câteva aspecte organizatorice. Din păcate, ora aproximativă a publicării acestor articole nu este cunoscută, motiv pentru care vă invit cu căldură să vă abonați la newsletter-ul meu pentru a fi primii care primesc notificarea apariției acestui articol. În plus, este foarte probabil ca aceste oferte să fie valabile foarte puțin timp, mai precis până cineva rezervă zborul respectiv. De obicei, după prima rezervare, prețul zborului respectiv nu mai este cel precizat în articol. De aceea, vă invit să nu stați prea mult pe gânduri, dacă vă stârnește interestul.

Arhive

Arhiva personală