Mihai Surdeanu

Despre mine

Salut!

Mihai aici. Sunt încântat să te cunosc și să te am în echipa mea de cititori activi ai blogului meu personal. Mi-ar face plăcere dacă ai citi toate articolele pe care le-am scris și pe care o să le scriu pentru că nu ar mai fi nevoie să mă prezint. Dar, cum știu că timpul este limitat pentru noi toți, o să încerc să zic câteva cuvinte despre mine și intențiile mele.

Lucrez în domeniul IT și fac asta pentru că îmi place foarte mult programarea. Asta e viața mea. Acest blog există pentru că doresc să împărtățesc câteva dintre ideile și cunoștiințele mele și celor din jur. Probabil că ai observat deja că majoritatea articolelor au tangență cu domeniul IT.

Ca și o mică paranteză, prefer să scriu în limba română toate articolele ce au legătura cu domeniul IT pentru că îmi doresc să avem și o noi o țară ca afară, pentru că îmi doresc din toată inima ca românii să exceleze în acest domeniu și poate la un moment dat să fim și noi un nume în Europa – dacă nu în lume ;). Știu că e greu, dar cu pași mici, am toată convingerea că vom reuși. În acest sens, voi încerca să scriu în fiecare săptămână un articol în categoria IT.

Și pentru că îmi plac parantezele, voi mai deschide una. După cum probabil deja ați luat la cunoștiință, iubesc să scriu cu diacritice. Da, asta e o altă obsesie pe care o am… Îți mai dau un inside… Timpul de multe ori nu îmi permite să verific de mai multe ori articolele pe care le scriu, așa încât e foarte posibil să mai vezi litere omise în acestea…

Revenim. Îmi place să călătoresc, motiv pentru care pe blogul meu vei găsi și ponturi de vacanță.

Nu în ultimul rând, voi împărtăși cu tine câteva lucruri din experiența mea, din viața mea, pentru a te ajuta să iei cele mai bune decizii atunci când ești constrâns sau nu știi care e cea mai bună variantă.

Aș fi foarte bucuros dacă ne-am auzi și în realitate, face to face. Din acest motiv, dacă ești interesat și apreciezi ceea ce fac, te invit să mă contactezi, în privat, la adresa: contact {at} mihaisurdeanu {dot} ro.


Cum mă poți sprijini?

Acest proiect are nevoie de susținere materială pentru a putea exista. Costurile lunare nu sunt foarte mari, dar nici de colea. Dacă vrei să dai o mână de ajutor, atunci o poți face prin una din cele două soluții expuse mai jos:

  1. O donație prin Patreon.
  2. O donație prin transfer bancar, folosind Revolut:
    • IBAN: GB65 REVO 0099 7043 1344 18
    • Beneficiar: Surdeanu Mihai

Orice donație va fi apreciată. Mulțumesc din inimă. ❤️

Arhive

Arhiva personală