Mihai Surdeanu

Despre mine

Salut!

Mihai aici. Cu adevărat încântat să te cunosc și să te am în echipa mea de cititori activi ai blogului meu personal. Mi-ar face plăcere dacă ai citi toate articolele pe care le-am scris și pe care o să le scriu pentru că nu ar mai fi nevoie să mă prezint. Dar, cum știu că timpul este limitat pentru noi toți, o să încerc să zic câteva cuvinte despre mine și intențiile mele.

În primul rând, lucrez în domeniul IT și fac asta pentru că îmi place foarte mult programarea. Asta e viața mea. În al doilea rând, acest blog există pentru că doresc să împărtățesc câteva dintre ideile și cunoștiințele mele și celor din jur. Probabil că ați observat deja că majoritatea articolelor au tangență cu domeniul IT.

Ca și o mică paranteză, prefer să scriu în limba română toate articolele ce au legătura cu domeniul IT pentru că îmi doresc să avem și o noi o țară ca afară, pentru că îmi doresc din toată inima ca românii să exceleze în acest domeniu și poate la un moment dat să fim și noi un nume în Europa – dacă nu în lume ;). Știu că e greu, dar cu pași mici, am toată convingerea că vom reuși. În acest sens, voi încerca să scriu în fiecare săptămână un articol în categoria IT.

Și pentru că îmi plac parantezele, voi mai deschide una. După cum probabil deja ați luat la cunoștiință, iubesc să scriu cu diacritice. Da, asta e o altă obsesie pe care o am… Vă rog frumos să mă iertați! Și vă mai dau un inside… Timpul de multe ori nu îmi permite să verific de mai multe ori articolele pe care le scriu, așa încât e foarte probabil să mai vedeți litere omise în acestea…

Revenim. În al treilea rând, voi împărtăși cu voi câteva lucruri din experiența mea, din viața mea, pentru a vă ajuta să luați cele mai bune decizii atunci când sunteți constrânși sau nu știți care e cea mai bună variantă.

Aș fi foarte bucuros dacă ne-am auzi și în realitate, face to face. Din acest motiv, dacă sunteți interesați și apreciați ceea ce fac, vă invit să mă contactați pe adresa: contact {at} mihaisurdeanu {dot} ro sau folosind formularul de contact.

Mă poți susține și prin Patreon dacă apreciezi munca pe care o depun și conținutul pe care-l prezint zilnic.

O zi bună să aveți!

Arhive

X