Condiții de utilizare

Condiții de utilizare

Prin vizitarea și utilizarea platformei online mihaisurdeanu.ro (denumit în continuare “blog”), utilizatorii sunt de acord cu toate condițiile impuse. Dacă nu sunteţi de acord cu acestea, vă rugăm să nu mai vizitați blogul de față.

Administratorul acestui blog are dreptul de a modifica în orice moment condiţiile impuse, fără a fi necesară notificarea prealabilă a autorilor şi / sau utilizatorilor. După publicarea pe acest blog a termenilor şi a condiţiilor modificate, acestea intră automat în aplicare. Prin urmare, vă recomand să revedeţi periodic această pagină.

Publicarea comentariilor la un articol implică automat garanţia că autorii sunt titularii tuturor drepturilor de autor asupra conţinutului, precum şi / sau că au obţinut consimţământul necesar postării acestora pe prezentul site de la titularii drepturilor. În plus, prin postarea conţinutului şi a comentariilor pe acest blog fiecare dintre utilizatorii platformei întelege şi acceptă că este singurul responsabil şi va despăgubi blogul sau pe administratorul acestuia pentru orice prejudiciu adus de acţiunile sale.

Administratorul blogului va înlătura orice conţinut sau comentariu care încalcă drepturilor de proprietate intelectuală ale altor persoane sau entități. În plus, acesta îşi rezervă dreptul de a înlătura orice conţinut sau comentariu fără o notificare prealabilă a autorului.

În momentul abonării la newsletter-ul de pe platforma, adresa de e-mail specificată va fi păstrată într-o bază de date și va fi refolosită de fiecare dată când un nou articol este scris pentru a notifica abonatul. Adresa de e-mail nu va fi folosită pentru spam, sau pentru a trimite email-uri ce nu au legătură cu platforma de față. Mai mult decât atât, abonatul are posibilitatea de a se dezabona oricând de la newsletter, folosind link-ul din email.

Pentru pagina de servicii, utilizatorul va trebui să specifice și un număr de telefon pe care administratorul îl va folosi să îl contacteze telefonic pentru o discuție mai amănunțită. Această informație nu va fi stocată în nicio bază de date, ci doar va fi trimisă prin email, criptat, către adresa de e-mail a administratorului platformei. În cazul în care nu se dorește specificarea numărului de telefon, atunci se poate completa câmpul cu valoare implicită – „-” (fără ghilimele).

În ceea ce privește conținutul media prezent pe acest blog, referindu-mă aici mai mult la imaginile atașate, acestea provin fie din surse proprii și eligible pentru drepturi de autor, fie de pe platforma Pixabay, unde sunt disponibile în mod gratuit. Aproape toate imaginile caracteristice articolelor de pe platformă provin de pe platforma Pixabay. Țin pe această cale să le mulțumesc autorilor!