Mihai Surdeanu

Recomandare curs SEO

Articolul de astăzi nu este altceva decât o recomandare de curs SEO, introductiv, astfel încât să mai aflați câteva lucruri pe care le puteți implementa pentru platforma dvs. online.

Menționez din capul locului că nu vorbim de un advertorial. Scriu acest articol, pentru că urmez deja acest curs și îmi place modul de predare al lui Cristian Bolocan, de la SEOCupcake.ro. Cursul este oferit prin intermediul platformei Atelierele Ilbah. Noi am fost prima lui grupă.

Chiar dacă ședințele sunt seara și cel puțin eu resimt o oboseală datorată unei zile încărcate la job, Cristi e o persoană care se folosește de câteva slide-uri support, în rest numai practică. Asta îmi place cel mai mult. Simt că slide-urile mă obosesc și mai tare și mă fac să nu mai fiu atent. Folosește o groază de exemple practice prin care evidențiază tot felul de lucruri de genul: așa nu / așa da. Fiind un curs de începători, sunt multe capitole pe care le atinge dar nu poate intra în detalii pentru că nu are timp, dar menționează faptul că putem citi mai multe urmărind link-urile din slide-uri. Dacă te interesează, poți să aprofundezi acasă atât cât vrei tu. Important este că ești ghidat către ce trebuie.

Dacă ar fi să schimb ceva la acest curs, personal, l-aș muta sâmbăta. 4 ore pe săptămână. Majoritatea lucrăm și din păcate oboseala își spune cuvântul. În cazul meu, în primele 2 ședințe am fost foarte tăcut pentru că abia îmi țineam ochii deschiși. Am înțeles că din 12 decembrie, cursul se va muta sâmbăta. Nice 🙂

Spor la învățat!

Mihai

Pasionat de IT. Pasionat de viață. Pasionat de tot ceea ce înseamnă a face o viață mai bună, plină de înțelegere, ajutor reciproc și iubire de aproape.

Adaugă comentariu

Arhive

Arhiva personală