Mihai Surdeanu

Câteva beneficii aduse de pandemie

Știu că sună ciudat, dar iată că sunt și câteva beneficii aduse de această criză medicală. La ce mă refer? În principiu la conferințele din domeniul IT, care anul ăsta, s-au desfășurat online. Au reprezentat o bună sursă de a invăța lucruri noi.

Principalul avantaj nu a fost doar faptul că au fost online și nu a mai necesitat nicio deplasare, ci faptul că am primit invitații gratuite la majoritatea evenimentelor. Acest fapt nu are nicio legătură cu acest blog sau cu acest articol. Pur și simplu au început să ofere invitații gratuite, celor care au participat în anii trecuți, mai mult din prisma faptului că erau destul de puțini oameni înrolați. Probabil nu avea cine să pună întrebări…

Perioada asta e o oportunitate bună de a învăța și de ce nu, de a fii mai buni pe domeniul nostru, atunci când vom trece cu bine de toată această criză. Vă sfătuiesc și pe voi să faceți același lucru.

Astăzi începe DevCon și poți folosi ca și free code MEETUPDEVCON pentru Java Week. Totul va deveni gratuit. Un alt eveniment la care poți participa complet gratuit anul acesta este Devoxx Ukraine.

Mihai

Pasionat de IT. Pasionat de viață. Pasionat de tot ceea ce înseamnă a face o viață mai bună, plină de înțelegere, ajutor reciproc și iubire de aproape.

Adaugă comentariu

Arhive

Arhiva personală