Mihai Surdeanu

Cum e după operație?

Iată că a venit și ziua în care am fost operat de reducție a cornetelor nazale cu radiofrecvență. Nu pot să spun că am avut mari emoții. M-am documentat destul de mult zilele acestea și știam cam despre ce e vorba.

Am ajuns cu aproximativ 30 de minute mai devreme. Doctorul m-a bagat rapid pentru a-mi face anestezia locală cu Lidocaina. Am stat aproximativ 30 de minute cu niște fașe în fiecare nară pentru că anestezicul să își facă treaba. Apoi, am mai făcut o injecție cu un alt anestezic. La fel, în fiecare nară. Nu mai țin minte cum se numea. Tot ce pot să zic este că cel de-al doilea anestezic a fost mult mai puternic.

După alte 10 minute de așteptare, a început operația. Toată treaba a durat cam 20 de minute. Am avut ceva dureri, dar suportabile. Doctorul a fost foarte atent. Pe lângă faptul că mi-a explicat ce și cum, inclusiv la final m-a întrebat dacă sunt cu mașina, ca să îmi mai pună niște fașe pentru a evita eventuale picături de sânge scurse în timpul condusului. Toată treaba a costat 900 de lei și mai trebuie să mă mai duc la un control, săptămâna viitoare.

Am primit și câteva pastiluțe pe care să lei iau în următoarele 5 zile. Anestezia a trecut destul de repede după operație și chiar dacă mă gândeam că e posibil să mă doară mai mult după, se pare că m-am înșelat. Simt doar o mică usturime la nivelul nasului, dar foarte ok. Voi putea dormi liniștit cu siguranță.

Dacă e cineva care citește acest articol și este interesat de mai multe detalii, le voi oferi cu drag în privat. Tot acolo voi da detalii despre clinica privată unde am fost și numele doctorului. Să ne auzim cu bine!

Mihai

Pasionat de IT. Pasionat de viață. Pasionat de tot ceea ce înseamnă a face o viață mai bună, plină de înțelegere, ajutor reciproc și iubire de aproape.

1 comentariu

Arhive

Arhiva personală