Mihai Surdeanu

Noi modificări legate de ponturile de vacanță: categorii și etichete

Noi modificări vor apărea în zilele următoare legate de ponturile de vacanță disponibile pe platforma de față. Scopul acestor modificări este să permită o filtrare mai bună a informației, prin etichetarea ponturilor propuse.

New categories

Noi categorii vor apărea în zilele următoare, iar fiecare pont de vacanță publicat va fi încadrat în categoria respectivă, în așa fel încât, utilizatorul final, să poată filtra mai bine informația primită. Vorbim așadar de tipurile de vacanțe pe care articolul respectiv le evidențiază.

Care sunt noile categorii ce își vor face simțită prezența, din acest weekend?

  • Last minute – Toate ponturile de vacanță incluse în această categorie vor avea data de plecare pentru cea mai bună ofertă prezentată, în maxim 15 zile din ziua publicării articolului. Cu alte cuvinte, sunt oferte last minute și este recomandat să te grăbești dacă vrei să rezervi o vacanță de acest gen.
  • City break – Ponturile de vacanță incluse în această categorie vor beneficia de un număr maxim de 4 zile de vacanță și vor fi strict pentru un cuplu, format din 2 persoane.
  • City break de weekend – Foarte asemănător cu categoria de mai sus, cu singura observație că aceste ponturi vor include și weekendul în perioada sejurului. În acest fel, se reduce numărul de zile de concediu pe care călătorii trebuie să le ia pentru a beneficia de o perioadă bine meritată de relaxare.
  • Sejur romantic – În acest caz, vorbim de vacanțe romantice de cel puțin 5 zile. La fel ca și la city break, vorbim doar de 2 persoane.
  • În familie – Ce se întâmplă atunci când avem deja o familie întemeiată și poate un copilaș?! Păi va trebui să ne orientăm către vacanțe în familie. Momentan nu există niciun pont pentru vacanțe de acest gen pe site, dar vor apărea în viitorul apropiat.

New tagging system

Nu știu câți dintre voi ați observat, dar avem deja și tag-uri noi pentru ponturile de vacanță. Totul pentru a te ajuta să filtrezi mai ușor anumite ponturi.

Hai să dau și un exemplu. Cum aș putea să filtrez articolele de săptămână această după luna plecării? Sau poate îmi doresc să fac și o filtrare după orașul din România din care îmi propun să plec în vacanță.

Foarte simplu. De câteva zile încoace, fiecare pont de vacanță are tag-uri pentru punctul de plecare, pentru punctul de sosire și pentru lunile din an în care sunt disponibile ofertele.

Totul pentru a oferi o experiență de neuitat!

Mihai

Pasionat de IT. Pasionat de viață. Pasionat de tot ceea ce înseamnă a face o viață mai bună, plină de înțelegere, ajutor reciproc și iubire de aproape.

Adaugă comentariu

Arhive

Arhiva personală