Mihai Surdeanu

Pluginul Envato Market îți face viața mai ușoară

Ai un plugin sau o temă de WordPress de pe Envato Market (themeforest.com sau codecanyon.net) și nu știi cum să o actualizezi? Perfect. Fix în aceeași delimă am fost și eu, până acum câteva zile, când mi-am pus în cap să actualizez versiunea de temă.

Prima și cea mai intuitivă variantă era să fac pașii de actualizare manual, folosind un cont FTP. Dar nu îmi place să fac lucrurile manual! Așa că am găsit și o altă variantă, folosind pluginul Envato Market, pus la dispoziție chiar de compania Envato. Merge perfect și pentru teme cât și pentru pluginuri!

De unde poți descarcă acest plugin? De pe site-ul lor oficial, bineînțeles. După ce îl instalezi în instanța ta de WordPress, va trebui să generezi un token pentru ca pluginul să se poată conecta la contul tău și să vadă ce ai cumpărat de acolo. Pașii pentru generarea tokenului sunt super simpli și sunt bine evidențiați pe pagina acestuia. În 2-3 minute tot setup-ul e gata și de fiecare dată când tema ta nu mai este up-to-date, vei primi o notificare chiar pe pagina de Actualizări a blogului. Ce vrei mai mult?

Spor la instalat!

Mihai

Pasionat de IT. Pasionat de viață. Pasionat de tot ceea ce înseamnă a face o viață mai bună, plină de înțelegere, ajutor reciproc și iubire de aproape.

Adaugă comentariu

Arhive

Arhiva personală