Mihai Surdeanu

Dezvoltă-ți abilitățile de comunicare

Zilele astea am citit cartea doamnei Roz Townsend – ”Dezvoltă-ți abilitățile de comunicare”, pe care doresc să o recomand din toată inima.

Este o cartea relativ ușoară, ce se poate citi în maxim o oră. Dar o carte care merită! Cu ce te ajută? Îți oferă câteva direcții prin care îți poți îmbunătăți abilitățile de comunicare, de altfel, foarte importante pentru a transmite celor din jurul tău, cunoștiințele dobândite de tine. Degeaba este foarte deșteptm, dacă nu ești capabil că transmiți acest lucru și celor din jurul tău.

În plus, îți pune la dispoziție și o serie de tehnici pe care le poți folosi cu succes pentru a susține o prezentare de succes în fața unui grup de persoane. În general, o prezentare include o parte de introducere, de concluzii și are un conținut ce se rezumă la maxim 5 idei principale. Partea de introducere a deosebit de important pentru că aceasta are rolul de a atrage atenția ascultătorului. Partea de încheiere este la fel de importantă, pentru că cu ideile prezentate aici, va rămâne ascultătorul. Nu mai rămâne decât să extragi 5 idei pe care să le prezinți.

Nu vă mai rețin. Dacă aveți Bookster, nu mai stați pe gânduri. Citit cu spor! 😉

Mihai

Pasionat de IT. Pasionat de viață. Pasionat de tot ceea ce înseamnă a face o viață mai bună, plină de înțelegere, ajutor reciproc și iubire de aproape.

Adaugă comentariu

Arhive

Arhiva personală