Mihai Surdeanu

6 luni de blogging

Dragilor, astăzi s-au împlinit 6 luni de când am reînceput pe acest blog să scriu constant. Au fost 6 luni în care am scris despre IT, despre vacanțe și ponturi de vacanțe, despre tot felul de lucruri pe care le-am considerat utile de împărtășit cu cei din jurul meu.

Sunt încă foarte multe lucruri pe care doresc să le fac, dar din păcate timpul nu îmi permite să dedic și mai mult timp acestui blog. Lucrez full time și poate acesta este unul din motivele pentru care nu am atât de mult timp liber. Dar nu am de ce să mă plâng. Poate dacă nu lucram full time, nici nu puteam să scriu o serie de articole pe care le vedeți pe acest blog.

În ultimile 3 luni de zile am învățat ce înseamnă social media și cât de util poate fi pentru a te face ceva mai cunoscut, pentru a aduce informația mai aproape de utilizatorul final. Au fost 3 luni cu foarte multe schimbări. Nu vreau să le enumăr acum pe toate. Voi sublinia doar faptul că mă voi axa și mai mult pe ponturi de vacanță și pe conținut din domeniul IT – orientat mai mult pe programare.

Continuăm experiența și ne reauzim după alte 6 luni.

Mihai

Pasionat de IT. Pasionat de viață. Pasionat de tot ceea ce înseamnă a face o viață mai bună, plină de înțelegere, ajutor reciproc și iubire de aproape.

2 comentarii

Arhive

Arhiva personală