Mihai Surdeanu

eMAG Genius

Ieri am decis să îmi achiziționez pachetul Genius de la eMAG. Preț: 99 lei / an. Suma acoperă livrare gratuită în showroom, în easyBox sau chiar la domiciliu dacă ești din București. În plus, beneficiezi de încă 30 de zile pentru retur gratuit și livrarea în maxim a doua zi (dacă alegi varianta curierului).

De ce a meritat în cazul meu? Simplu. Am făcut un calcul și am observat că anual, am cel puțin 24 de comenzi la eMAG, adică cel puțin 2 comenzi pe lună. Până acum un an, eram fan showroom și alegeam aproape mereu să le ridic eu. După cum probabil știți, de câteva luni, magazinul a introdus o taxă (5 lei) și pentru ridicarea produsul din showroom. Așa că m-am adaptat și am început să aleg easyBox-ul în detrimentul showroom-ului.

Tot ieri a fost prima comanda ca și membru genius. Am dat comanda la ora 11, iar la ora 17:30 era în easyBox. Congrats eMag!

Mihai

Pasionat de IT. Pasionat de viață. Pasionat de tot ceea ce înseamnă a face o viață mai bună, plină de înțelegere, ajutor reciproc și iubire de aproape.

Adaugă comentariu

Arhive

Arhiva personală