Mihai Surdeanu

În curând: Recomandări de restaurante pentru ponturile de vacanță

Salutare tuturor!

Cu deosebită bucurie, țin să anunț că începând cu data de 18 mai, fiecare pont de vacanță va include și câteva recomandări de restaurante pe care să le vizitați în momentul în care alegeți să concretizați rezervarea.

Voi prezenta doar restaurante cu rating bun (≥ 4 din 5) și cu un număr de cel puțin câteva sute de review-uri (≥ 250). Scopul este cât se poate de clar: doresc să recomand doar restaurante deja experimentate de alte persoane și care să fie de încredere. În plus, pentru că banii sunt de multe ori o problemă, voi selecta doar restaurante mai ieftine – de $ sau $$.

Am uitat să menționez cel mai important aspect. De unde sunt preluate acestea? E vorba de arhicunoscuta platformă TripAdvisor.

Ca și o mică paranteză, de fiecare dată când plec într-un city break, caut o listă de restaurante pe care le experimentez. În acest caz, TripAdvisor este o platformă de real ajutor. Sper să vă ajute aceste ponturi, pentru a avea un sejur de neuitat alături de persoana dragă!

Mihai

Pasionat de IT. Pasionat de viață. Pasionat de tot ceea ce înseamnă a face o viață mai bună, plină de înțelegere, ajutor reciproc și iubire de aproape.

Adaugă comentariu

Arhive

Arhiva personală