Mihai Surdeanu

Primul lucru pe care-l fac după 15 mai

Cu mare nerăbdare, număr zilele până sâmbătă 16 mai, când îmi propun să fac o drumeție pe munte. O drumeție de o zi, cu plecare din București și având ca și destinație vârful Ciucaș. Parcă sunt un copil mic, care așteaptă cu nerăbdare să primească ceva de la părinții lui.

Vremea am înțeles că o să fie foarte bună, undeva la 33 de grade în București, iar pe Ciucaș undeva la 14 grade. Altitudinea vârfului Ciucaș este de 1954 m.

Am mai făcut acest traseu de mai multe ori. Este unul destul de lejer pentru mine, perfect pentru a mă reintegra în drumețiile montane. După o pauză atât de lungă, cred că era dificil să revin direct cu trasee montane mult mai dificile. Am mai încercat eu să ma alerg zilele astea prin fața blocului, dar nu am reușit să mă țin de treabă, să alerg în fiecare zi măcar 30 de minute.

O să plecăm dimineața, în jurul orei 6 din București și ne vom întoarce mai pe seară, în aceeași zi. Vom avea la noi niște sandwich-uri. De data asta o să fie ceva mai special, pentru că nu vom servi nici măcar o ciorbă la cabana Ciucaș. No problem. Ne descurcăm.

În plus, m-am gândit să imortalizez momentul și prin filmarea parțială a drumeției, folosind o cameră GoPro. Să vedem ce o să iasă 🙂 O să revin cu această filmare pe blog, la câteva zile după eveniment.

Voi ce planuri aveți după 15 mai? 🙂 Ne vedem pe Ciucaș?

Mihai

Pasionat de IT. Pasionat de viață. Pasionat de tot ceea ce înseamnă a face o viață mai bună, plină de înțelegere, ajutor reciproc și iubire de aproape.

Adaugă comentariu

Arhive

Arhiva personală