Mihai Surdeanu

Veștile bune vin după 15 mai

Sunt șanse din ce în ce mai mari, ca după 15 mai, să putem ieși din localitate alături de una sau două persoane dragi. Urmăriți declarația domnului ministru Vela:

Personal, pe 16 mai, am planificat o scurtă escapadă de o zi, pe Ciucaș. Sper să fie vreme bună weekendul respectiv. Îmi doresc cât mai repede să ies puțin în natură, să fac un traseu montan, să respir aer curat.

Îmi e dor de o febră musculară, dar una făcută în aer liber. De-abia aștept. Fără mare, plajă, bălăceală pot să trăiesc liniștit. Nu pot spune că nu îmi place marea, dar sunt conștient că pe plajă o să fie mai riscant, deoarece e mai aglomerat. Și nu îmi doresc să stau la coadă pentru a intra pe plajă…

În schimb, un traseu romantic în doi, este fix ceea ce îmi doresc și ceea ce se poate realiza și în deplină siguranță. Vorbeam la un moment cu niște prieteni și ei tot încercau să îmi spună că o să fie și la munte aglomerat. Sincer să fiu, eu nu cred. Nu sunt mulți oameni care se încumetă la trasee montane. Lumea se duce la munte, de obicei, pentru a sta la o pensiune, pentru a face un grătar. O să fie, într-adevăr, mai aglomerat decât de obicei (mai ales și dacă vremea va fi foarte frumoasă), dar voi avea grijă să păstrez distanța socială.

Am refăcut și stocul de măști, asta pentru că e foarte probabil ca după 15 mai, purtarea măștilor să fie obligatorie prin mai multe locuri. Nu am luat foarte multe. Doar încă 50 de bucăți. Mânuși mai am.

Voi ce planuri aveți pentru după 15 mai, atunci când sperăm că primul set de măsuri de relaxare se va implementa?

Mihai

Pasionat de IT. Pasionat de viață. Pasionat de tot ceea ce înseamnă a face o viață mai bună, plină de înțelegere, ajutor reciproc și iubire de aproape.

Adaugă comentariu

Arhive

Arhiva personală