Mihai Surdeanu

Periuța de dinți electrică

Zilele acestea am stat puțin să reflect care a fost cea mai bună investiție într-un dispozitiv electric, pe care am făcut-o în ultimii ani. Fără doar și poate câștigătoarea este periuța de dinți electrică.

Până să descoper periuța de dinți electrică, eram nevoit să merg în fiecare an la detrartraj. De aproximativ 3 ani, de când am început să o folosesc exclusiv, nu am mai fost niciodată la stomatolog. Într-adevăr, a cam venit timpul și după episodul astă de pandemie, printre altele, vreau să fac și vizită la stomatolog pentru că a venit timpul pentru un detartraj și o verificare a tuturor dinților.

Altfel spus, vă sfătuiesc cu drag să o folosiți. Veți curăța mult mai bine dinții. Capul de perie pe care-l folosesc este unul mediu din punct de vedere al durității. Recunosc, din când în când, nu sunt foarte atent și ating gingia, motiv pentru care ajunge să îmi sângereze. Știu că nu e bine… Lucrez la acest aspect!

Vă garantez că nu veți regreta dacă veți alege o periuță de dinți electrică în detrimentul celei pe care o aveți în casă.

Din punctul vostru de vedere, care este cea mai bună investiție într-un dispozitiv electric făcută până acum?

Mihai

Pasionat de IT. Pasionat de viață. Pasionat de tot ceea ce înseamnă a face o viață mai bună, plină de înțelegere, ajutor reciproc și iubire de aproape.

Adaugă comentariu

Arhive

Arhiva personală