Mihai Surdeanu

Autoritățile statului nu prea le au cu comunicarea

Astăzi a apărut în presă declarația domnului președinte Iohannis, prin care am aflat cu mare bucurie că începând cu data de 15 mai, vom primi o serie de măsuri de relaxare a stării de urgență. De fapt, după această dată nu va mai fi stare de urgență, ci stare de alertă.

Am înțeles că se vor redeschide cabinetele stomatologice și frizeriile. Perfect. Eu deja am apucat să mă tund în casă, dar aș vrea să dau o fugă pe la stomatolog. Cu sănătatea nu e bine să te joci!

Totuși, nu am înțeles foarte bine un lucru. Se pare că nu vom mai avea nevoie de nicio declarație pe proprie răspundere pentru a ieși din casă. Nu vom avea voie să ieșim din afara localității decât în anumite situații. Acum, eu aș vrea să fac un traseu pe munte, alături de prietena mea. Nimic mai mult.

Oare pot să ies după 15 mai, pentru a face un traseu pe munte? În doi. Se poate încadra această activitate, în una sportivă?

Ca să fie treaba și mai clară, a ieșit și domnul Vela să dea câteva declarații. Dacă tot a fost lumea fericită că mai e puțin și scăpăm de carantină, domnul Vela a ținut să ne dezamăgească din nou. Încă nu se știe nimic. Să fim cuminți…

Pe seară, a ieșit și domnul Orban, ca să fie treaba treabă…

Este chiar atât de greu să comunice toate aceste entități între ele și să vină cu un singur discurs, clar și concis?

Mihai

Pasionat de IT. Pasionat de viață. Pasionat de tot ceea ce înseamnă a face o viață mai bună, plină de înțelegere, ajutor reciproc și iubire de aproape.

Adaugă comentariu

Arhive

Arhiva personală