Mihai Surdeanu

Cum îi poate ajuta inteligența artificială pe cei care creează conținut?

Sunt blogger. Deci creez și eu ceva conținut. Așa cum e el. Cu greșeli gramaticale, cu litere mâncate, cu greșeli de exprimare etc. Suntem oameni până la urmă. Fiecare e dispus să greșească, mai mult sau mai puțin. La unii e mai proeminent pentru că în loc să citească beletristică, s-au apucat de altceva.

Recunosc. Sunt și puțin mai special. Nu prea am răbdare. În ce sens? Nu îmi place să petrec mult timp în a revizui un articol și a fixa aceste probleme de redactare. Activez în domeniul IT și încerc să automatizez orice task pe care îl fac în mod repetitiv și simt că nu îmi aduce prea multă valoare. Prefer să public articolul într-un timp cât mai scurt și să mă ocup de altceva.

Am dat acum o săptămână peste un tool online – LanguageTool, ce îmi este de real ajutor în a verifica un articol înainte de a-l publica. Mă ajută enorm în anumite tipuri de greșeli gramaticale sau chiar litere mâncate. Și de ce acest tool? Pentru că acceptă conținut și în limba română, eu scriind cu precădere în limba română.

Vă recomand să nu încercați și varianta premium, pentru că nu vă aduce nimic în plus pentru limba română. Doar că textul poate fi mai mare… Oricum 20.000 de caractere ar trebui să fie arhisuficiente pentru un blogger.

Personal, în momentul în care o să îmi permit, o să cumpăr pachetul Developer API, pentru că m-ar interesa să am acces prin API și să automatizez complet flow-ul de verificare. Și ia uite și o idee de plugin WordPress. Posibil să existe pluginul deja, nu am verificat ce e drept…

Mihai

Pasionat de IT. Pasionat de viață. Pasionat de tot ceea ce înseamnă a face o viață mai bună, plină de înțelegere, ajutor reciproc și iubire de aproape.

Adaugă comentariu

Arhive

Arhiva personală