Mihai Surdeanu

Cum mai e pe la spitalele private?

Mama încă nu se simte bine. Într-un articol de acum câteva săptămâni, spuneam că are ceva probleme de sănătate și a fost nevoită să se interneze într-un spital public, din București.

În ultimile zile, situația a început iar să se agraveze, așa că am zis iar să facem o vizită la spital, dar de această dată să încercăm la unul privat. Perfect. Am fost ieri. Nu vă voi spune unde am fost. Am reflectat zilele astea și am zis să devin puțin mai reticent când povestesc lucrurile de acest gen.

Prima data a fost consultată de medicul de gardă, după care a fost consultată de un neurolog. Din nou, neurologul, o persoană tânără – 30 – 35 de ani. Omul a fost sincer de la bun început. După ce a auzit toată povestea și indicațiile pe care mama le-a oferit în urma analizelor făcute la spitalul public, i-a zis în față: ar fi bine dacă ați consulta-o pe doamna șef de secție. Și ce ne-a propus? Nu ați vrea să vă internăm în spital și vreo 2 zile să nu vă facem nimic, decât să vă luăm vreo 2000 de lei? Și marți să vă vadă doamna doctor?

Am încercat să dăm de doamna șef de secție. Nu răspunde la telefon. Abia pe 5 mai, am reușit să facem o programare la dânsa. Are program de coronavirus – doar 4 ore pe săptămână. Ca să o putem vedea mai devreme, adică marți, mama trebuie să se interneze o zi în spital. O zi în spital e aproximativ 1000 de lei.

Să vă ferească Dumnezeu să aveți o problemă medicală în lunile astea! Nimeni nu te ajută nici în spital public, nici în spital privat. Dacă vrei să fii ajutat, trebuie să scoți bani grei din buzunar. Nu contează că ești în provincie sau în capitală!

Mihai

Pasionat de IT. Pasionat de viață. Pasionat de tot ceea ce înseamnă a face o viață mai bună, plină de înțelegere, ajutor reciproc și iubire de aproape.

Adaugă comentariu

Arhive

Arhiva personală