Mihai Surdeanu

Schimbări la nivelul ponturilor de vacanță

Salutare tuturor.

Dacă până acum câteva luni, pe acest blog găseați tot felul de ponturi de zboruri vacanță, începând cu data de 1 mai 2020, voi implementa o serie de modificări pentru a veni și mai mult în sprijinul vostru, cei care căutați city break-uri la prețuri cât se poate de accesibile. Ocazional, vor mai fi și alte ponturi de vacanță de una sau 2 săptămâni.

1. Alternative de zboruri, spații de cazare, cost of living

Primul pas în rezervarea unui city break îl reprezintă alegerea unei destinații și bineînțeles găsirea unui zbor care să satisfacă criteriile noastre vizazi de perioada dorită. Articolul pe care îl public dorește să evidențieze câteva alternative de zboruri la un preț mai mult decât accesibil pentru o serie de destinații (majoritatea din Europa). Pentru aceasta, este posibil să fiți nevoiți să faceți și câteva compromisuri, cum ar fi: să luați mai multe zile de concediu sau să zburați la ore ceva mai matinale.

În momentul în care am găsit o alternativă de zbor și știm perioada în care vrem să mergem, putem să continuăm cu rezervarea și unei camere în orașul în care am ales să petrecem city break-ul. Vorbim deja de pasul 2. Începând cu data de 1 mai, voi recomanda și câteva alternative de cazare, folosind platforma Booking.com.

După ce am rezolvat și problema cazării, mai rămâne să ne facem planul asupra a ceea ce vom vizita acolo și bineînțeles asupra sumei de bani pe care o vom scoate din buzunar. Încerc și din acest punct de vedere să vin în ajutorul vostru și să vă prezint câteva informații legate de cost of living pentru orașul ales.

2. Mai des, mai de calitate

Dacă până la întreruperea generată de coronavirus, ponturile de zboruri erau publicate numai în zilele de luni și joi dintr-o săptămână, începând cu 1 mai, acestea vor fi publicate de 3 pe săptămână: luni, miercuri și vineri. De asemenea, voi păstra structura de 3 destinații într-un articol, cel puțin pentru moment. În viitorul ceva mai îndepărtat este posibil să fie reduse destinațiile dintr-un articol datorită gradului de încărcare al conținutului din acesta.

3. Moneda de lucru

Un alt aspect care se va modifica începând cu luna viitoare îl reprezintă moneda în care ponturile sunt exprimate. Până acum moneda era în lei noi – RON, dar de luna viitoare vom trece la euro. De ce? Pentru că în momentul în care vom pleca într-o vacanță în Europa, cel mai probabil va trebui să scoatem din buzunar euro în loc de lei.

4. Mai multă interacțiune

O să fie greu să citesc gândurile fiecărui utilizator de pe acest blog. Sunt convins că o să aveți în cap o destinație pe care o doriți să o vizitați, dar nu știți cum să îmi spuneți să o adresez și aici, pe blog, ca și pont. Această nevoie o vom rezolva relativ rapid, prin intermediul unui formular prin care oricine poate cere crearea unui pont de vacanță.

5. Cu ce mă puteți sprijini voi?

Voi avea nevoie de sprijinul vostru. M-ar bucura enorm un feedback, fie printr-un comentariu, fie pe pagina de Facebook, fie în privat. Este important să știu că ceea ce fac este util pentru cineva, în afară de mine. Dacă nu cer prea mult, mă puteți ajuta și cu un like & share al unor articole pe pagina mea de Facebook, pe peretele vostru. În acest fel, veți răspândi în mediul online ceea ce fac.

Vă mulțumesc înzecit!

Primul pont de vacanță în noul format va apărea vineri, 1 mai.

Mihai

Pasionat de IT. Pasionat de viață. Pasionat de tot ceea ce înseamnă a face o viață mai bună, plină de înțelegere, ajutor reciproc și iubire de aproape.

Adaugă comentariu

Arhive

Arhiva personală