Mihai Surdeanu

A big set of changes are in pending…

Dragii mei,

Sărbătorile Pascale ne surprind anul acesta cu multe schimbări pe blog. Probabil că unele le-ați observat deja la nivelul temei și a noii interfețe. Vă anunț cu bucurie că multe alte schimbări vor veni în săptămânile următoare.

Ca și un mic preview, voi reveni în forță cu ponturile de vacanță începând cu 1 mai. Din punctul meu de vedere, lucrurile în Europa evoluează într-o direcție pozitivă, bună și cel târziu până la începutul lunii iunie o să scăpăm de carantină.

De săptămână viitoare, mai precis 21 aprilie, am decis să modific puțin conținutul articolului cu știri zilnice. În ce sens? Nu se vor regăsi știri din toate domeniile, ci doar știri legate de domeniul IT, tehnologie. De o săptămână tot reflectez cum pot să aduc ceva nou legat de acest aspect. Sunt deja o serie de alte bloguri care fac asta, unele mult mai de calitate decât mine. Așa că am reflectat mult. Și am decis să fac ceva în zona asta. Până la urmă blogul meu este unul personal, dar nișat pe călătorii (ponturi de vacanță) și IT – că la asta mă pricep. Am decis că ar fi o idee în acest articol zilnic să public și o serie de link-uri cu tot felul de oferte, reduceri sau gratuități. Chestii axate pe domeniul IT sau domeniile conexe acestuia.

Link-urile vor fi, în general, către alte bloguri românești. Nu mă interesează că sunt link-uri afiliate și cineva câștigă de pe urma acestora. Ideea este să fie o ofertă bună de care oricine poate profita.

Cam atât pentru moment. Revin cu alte detalii în săptămânile care urmează. 🙂

Mihai

Pasionat de IT. Pasionat de viață. Pasionat de tot ceea ce înseamnă a face o viață mai bună, plină de înțelegere, ajutor reciproc și iubire de aproape.

Adaugă comentariu

Arhive

Arhiva personală