Mihai Surdeanu

Pofta vine mâncând

Un feature pe care-l îndrăgesc foarte mult la WordPress este faptul că îți poți programa articolele când să fie publicate. De ce? Pentru că eu nu sunt genul de om care să scriu zilnic X articole. Într-adevăr, sunt zile în care am o poftă de a scrie multe articole, dar, pe de altă sunt și zile în care nu am chef de nimic. Și atunci prefer să mă relaxez făcând altceva.

Sunt sigur că majoritatea dintre voi, lucrați full time și de multe ori, după o zi istovitoare, simțiți că nu vreți să faceți altceva decât să stați. Perfect. Eu lucrez și în domeniul IT și de multe ori, după 8-9 ore de scris cod, mă dor puțin ochii și nu mai am chef de absolut nimic. Mai ales cât poți ieși seara la o șuetă cu prietenii sau de ce nu să ieși cu prietena / soția ta în oraș.

Totuși, am și multe zile în care am o poftă de a scrie multe articole. Am și idei. Și atunci prefer să stau și să le dezvolt. Dar pentru a compensa acele zile în care nu sunt atât de prolific, prefer să le programez și voi, ca și cititori, să vă bucurați zilnic de câte un articol.

Voi cum faceți ca și bloggeri? Vă folosiți de funcția de scheduling pentru a vă programa articolele? 🙂

Mihai

Pasionat de IT. Pasionat de viață. Pasionat de tot ceea ce înseamnă a face o viață mai bună, plină de înțelegere, ajutor reciproc și iubire de aproape.

4 comentarii

Arhive

Arhiva personală