Mihai Surdeanu

Barometrul blogului după primele 3 luni

Dragilor,

Astăzi se împlinesc 3 luni de când am revenit în blogosferă, după aproximativ 8 ani. Acum mai bine de 3 luni am zis că e timpul să revin, m-am gândit că aș putea să ofer informații utile celor din jurul meu. Nu o fac pentru bani. Cei care mă știți mai bine, mă cunoașteți și știți că nu sunt o persoană care alergă după bani. Într-adevăr, nu voi zice pas dacă va apărea o eventuală oportunitate de acest gen, dar dacă muncești, lucrurile vin de la sine.

În primul rând, scriu pentru mine. Am observat că îmi place să scriu. Atât la servici, cât și acasă, am numai tastaturi mecanice. Ador să scriu la ele. Ador acel zgomot generat de apăsarea unei taste. Da, o să ziceți să sunt cu capul… Poate chiar sunt?!

În al doilea rând, scriu tot pentru mine. Vreau să aflu cât mai multe. Și tot ceea ce învăț, descopăr, aș vrea să îl împărtășesc cu voi. Lăsați-mă să vă împărtășesc un lucru: atunci când eram mic și mă duceam la școală, pentru a putea învăța lecțiile, eram nevoit să le conspectez pe foaie, să extrag ideile principale și mai apoi, prin multiple repetări, reușeam să rețin un lucru. Așa vreau să fac și acum. Numai că nu voi mai conspecta pe foaie, ci pe un blog. Ne-am emancipat domle’!

În al treilea rând, scriu pentru voi, pentru cei ca mine, care doresc să afle lucruri. Sper că v-ați obișnuit cu mine. 😉

Cu câteva săptămâni înainte de a scrie primul articol pe blog, mi-am setat mai multe țeluri. Unul dintre acestea era public aproximativ 4 articole pe săptămână, din care 2 ponturi de zboruri. Asta ar însemna 48 de articole, într-un interval de timp de 3 luni de zile. Țin să vă anunț că a ieșit mult mai bine. În momentul de față, sunt peste 100 de articole publicate sau programate pentru publicare. Este posibil ca această poftă de scris să fie generată și de epidemia de coronavirus, fiind nevoit să stau mai mult timp în casă. Lucrurile evoluează și de acum încolo, voi încerca să public un articol pe zi. În plus, mă bucur că am început ușor-ușor și cu vlogging-ul. Mai am mult de lucrat aici… Știu!

Din păcate am fost nevoit să opresc ponturile de zboruri cel puțin până pe 30 aprilie, datorită acestei situații generate de coronavirus. Să sperăm că lucrurile o să revină la normal în curând. Promit să revin în forță în momentul în care situația ajunge pe calea cea bună.

În perioada care urmează aș vrea să mă axez pe vlogging și pe social media. Să vedem ce o să iasă până la următorul barometru – cel de pe 12 iulie.

Să ne auzim cu bine peste 3 luni!

Mihai

Pasionat de IT. Pasionat de viață. Pasionat de tot ceea ce înseamnă a face o viață mai bună, plină de înțelegere, ajutor reciproc și iubire de aproape.

1 comentariu

Arhive

Arhiva personală