Mihai Surdeanu

Despre politică

Din când în când mă bate un gând să mă înscriu în politică. Încerc și eu să fac tot posibilul să schimb ceva. Recunosc că în ultimii ani nu am fost la vot la toate tipurile de alegeri. Abia după episodul Dragnea, m-am trezit și am conștientizat că trebuie să mergem la vot indiferent pentru ce votăm.

Acum câteva luni, am săltat de bucurie când am auzit că Moise Guran se înscrie în USR și conducerea partidului a acceptat ca el să fie coordonatorul campaniei. Acum câteva zile, am rămas cu un gust amar pentru că s-a retras. Chiar și așa eu am o stimă deosebită, de pe vremea când făcea acele emisiuni economice. Nu am pregătire avansată în domeniul economiei, dar de multe ori spunea adevăruri, pe care le putea înțelege și omul de rând. Apoi, am apreciat și ceea ce a făcut cu Biziday. Un site de știri de încredere.

Nu știu care sunt divergențele dintre el și conducerea partidului, dar e trist că s-a ajuns aici și pur si simplu nu a reușit să facă nimic. Evenimentele de genul astă, întăresc părerile unora precum că toată politica este o apă și un pământ. De-asta unii nu se mai duc la vot, pentru că se gândesc că nu au ce să voteze.

Sper totuși ca noua clasă din politică (cei care nu au fost deja la putere în România), să se trezească din amorțeală și să ia atitudine. Să facă tineretul să iasă la vot și să voteze schimbarea!

Mihai

Pasionat de IT. Pasionat de viață. Pasionat de tot ceea ce înseamnă a face o viață mai bună, plină de înțelegere, ajutor reciproc și iubire de aproape.

Adaugă comentariu

Arhive

Arhiva personală