Mihai Surdeanu

Lecția de nutriție: Cum ar trebui ambalat laptele?

Laptele, dacă nu știați deja, conținute toate vitaminele cunoscute și este un aliment foarte mult în casa multor oameni. Este o sursă importantă de vitamine: B1, B2, B12 şi C. De asemenea, conţine și vitaminele A, D şi E, dar în cantităţi mai reduse cu cât laptele este mai sărac în grăsimi.

Ce este mai puțin știut este faptul că în prezența luminii unele din vitaminele sale se pierd și atunci aportul respectiv de vitamine nu mai este adus prin acesta. De aceea, este foarte important ca laptele să fie ambalat corespunzător și să fie ferit de razele de lumină. El oricum stă mult în depozite și pe rafturi până să fie cumpărat de cineva. De aceea, ar fi indicat să îl cumpărăm în ambalaj de carton care să fie unul opac. Acum, dacă găsiți un ambalaj din sticlă, dar o sticlă colorată, prin care nu pătrund razele de lumină, să știți că acel lapte este cel mai bun din acest punct de vedere.

Așa că fiți atenție la ce veți cumpăra de acum încolo!

Mihai

Pasionat de IT. Pasionat de viață. Pasionat de tot ceea ce înseamnă a face o viață mai bună, plină de înțelegere, ajutor reciproc și iubire de aproape.

Adaugă comentariu

Arhive

Arhiva personală