Mihai Surdeanu

Ce ne facem cu cabinetele stomatologice?

Prietena mea are aparat dentar și planul era ca la sfârșitul acestei luni, să îl scoată. Din păcate, după cum știți, printr-o ordonanță militară dată în weekend, s-a decis închiderea de urgență a cabinetelor stomatologice și domnul Arafat a precizat că doar urgențele se vor trata,

În aceste condiții, la începutul săptămânii, prietena mea a sunat la cabinetul stomatologic pentru a se programa cât mai repede să i se scoată aparatul dentar și să se facă și un dertartraj. Răspunsul de la cabinet a fost clar. S-a închis cu totul. Nu mai tratează nici măcar urgențe. În plus, ca să fie treaba și mai sentimentalistă, se pare că un angajat de acolo e în autoizolare pentru că ar fi intrat în contact cu cineva depistat cu coronavirus.

Problema e totuși simplă. Prietena mea poate să mai stea cu acest apărat. Problema e că o dată pe lună trebuia să meargă la medic pentru o curățare. Acest aparat crește riscul de a face carii, dacă nu știați. Nu va mai putea merge, pentru că nu e urgență.

Totuși, am o întrebare retorică pentru statul român? Cine va plăti cariile pe care le va face? După acest episod de coronavirus, stomatologii vor trata aceste carii pe gratis? Este foarte posibil să fie cabinete încă deschise, dar sunt convins că e coadă mare și că avem de-a face cu o coadă cu priorități.

Să te ferească Dumnezeu să ai o problemă de sănătate lunile astea, ce vor urma, pentru că doar Dumnezeu va avea grijă de tine!

Mihai

Pasionat de IT. Pasionat de viață. Pasionat de tot ceea ce înseamnă a face o viață mai bună, plină de înțelegere, ajutor reciproc și iubire de aproape.

Adaugă comentariu

Arhive

Arhiva personală