Mihai Surdeanu

M-am mutat de la Cloudify la IntoVPS

Salutare,

Iată că după numai 2 luni, am fost nevoit să mut acest blog de la Cloudify la IntoVPS. De ce? Am fost puțin dezamăgit de support-ul oferit de cei de la Cloudify.

Până pe la sfârșitul lunii decembrie nu am avut nicio problema cu cei de la Cloudify. Am reușit să îmi instalez și să setez tot ceea ce am nevoie. Din păcate, de foarte puțin timp, mai precis de vreo 2 săptămâni, când am reîncercat să mă conectez pe server, folosind cheia privată asociată cheii publice setate pe server, nu am mai reușit. Ciudat era că nu îmi apărea nicio eroare, pur și simplu reușeam să mă conectez, dar nu primeam prompt-ul liniei de comandă. Asta se întâmpla undeva la 5 secunde, după care eram deconectat automat și ferestra de putty mi se închidea. Timp de aproximativ 3 zile, a fost un ping pong cu support-ul, ei exclamând faptul că nu folosesc cheia privată corectă (sau că nu o generez corect). După 3 zile, i-am rugat să o reseteze, dar după reset problema a persistat. Nu am vrut să mai insist. Am zis ok, voi pleca altundeva.

Așa că am căutat un alt provider cu review-uri mai bune. Am găsit IntoVPS, care într-adevăr este puțin mai scump, dar care sper să fie mai ok din punct de vedere al support-ului. Nu sunt un tip pretențios, dar dacă nu poți să te mai conectezi la server și băieții de la support nu te pot ajuta, atunci trebui să pleci, pentru că nu mai ai ce face cu VPS-ul. Da, poate e din vina mea, poate am făcut un update și am bușit ceva. Dar mă așteptam să investigheze și să facă ceva. Ei sunt cei care pot porni VPS-ul în rescue mode și pot verifica log-urile. Eu ce să mai fac dacă nu mai reușesc să mă conectez pe server?!

Nu am avut alte probleme cu ei. Nu downtime, nu latență. Păcat de support… Promit să vă țin la curent legat de noul provider…

Mihai

Pasionat de IT. Pasionat de viață. Pasionat de tot ceea ce înseamnă a face o viață mai bună, plină de înțelegere, ajutor reciproc și iubire de aproape.

1 comentariu

  • Salutare! Iti recomand cu drag sa-i incerci pe cei de la https://b3hosting.ro.

    Sunt o firma romaneasca cu care eu am interactionat prima oara acum 3 luni (am auzit de ei pe facebook) si am zis sa-i incerc. Am primit si o luna cadou (din ce am inteles acum au o oferta cu 3 luni cadou – imi pare rau ca nu am prins oferta asta) si chiar sunt foarte multumit de serviciile lor. Site-ul se misca foarte bine, nu am avut nicio problema pana acum si suportul e foarte atent la detalii. Asta e doar experienta mea!

Arhive

Arhiva personală